Producten

Wat vindt u in onze winkel?

In onze winkel verkopen wij producten gemaakt door boeren en ambachtslieden in o.a. Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij ontvangen hiervoor respect en een eerlijke prijs.

Wij verkopen food zoals: koffie, thee, koek, chocolade, wijn, honing, pasta en nog meer lekkernijen. Ook hebben we boeken, kaarten, sieraden en andere cadeautjes.

Cadeauartikelen Food Sieraden
Cadeauartikelen Food Sieraden

De producten worden voornamelijk ingekocht bij FairPlaza in Culemborg, een inkoopcentrum waar meerdere importeurs hun fair trade producten aanbieden.
Zie: https://www.fairplaza.nl/.

Boeken

Bij Goed Werk zijn ook boeken te koop. U vindt in de winkel kleuter/kinderboeken en boeken voor volwassenen. Bij de laatste gaat het om nostalgische boeken en kookboeken. Voor de kinderen is er keus uit bijbelse en gewone (plaatjes)boeken.

Met de aankoop van deze boeken ondersteunt u "Stichting Bondgenoot Projecten". De Stichting is werkzaam in Indonesië en wil kansarmen een beter bestaan bieden. Hiervoor is veel geld nodig. Wanneer u de Goed Werk boeken koopt, helpt u ook mee aan de financiering van de projecten,

Koffie

Koffie

Café de Origen wordt geproduceerd door kleine boeren en is een kwalitatief hoogwaardige Fairtrade koffie. De koffie groeit op vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabica bonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Deze unieke koffie wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van Fairtrade koffie. Als zij nieuwe koffie melanges maken, dan hebben zij maar één doel voor ogen en dat is een unieke en onderscheidende smaak maken. Hun branders zijn continue in de weer om de melanges perfect te houden zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak.