De Geschiedenis van Goed Werk Kockengen

Het begin

In Kockengen werd één keer per jaar een verkoping gehouden in "Overdorp" door mevr. Houpst uit Vleuten.

4 juni 1999

Pastorie binnen Met de hulp van vier vrijwilligers werd er een verkooppunt geopend in de pastorie van de Gereformeerde kerk. Iedere vrijdagavond kon men er producten kopen.

November 1999

Er zijn inmiddels zeven vrijwilligers en het verkooppunt kon daardoor ook op zaterdagochtend worden geopend.

1 april 2000

Nieuwstraat winkel buiten We mochten het huis naast de Gereformeerde kerk als winkel gebruiken. Na een paar weken verven, soppen en vloerbedekking leggen, werd 'ons winkeltje' aan de Nieuwstraat geopend. De openingstijden werden dinsdag tot en met zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdagavond. Er kwamen elf vrijwilligers bij.

6 April 2004

Nieuwe winkel 2004 Na de verkoop van het winkelpand aan de Stichting Woonvoorziening Kockengen zaten we tijdelijk in een keet op het Driestammenplein. In 2004 wordt de vernieuwde winkel opnieuw geopend. We huren het pand van de genoemde Stichting Woonvoorziening Kockengen. Inmiddels werken we met 20 vrijwilligers.

16 Mei 2009

Nieuwstraat winkel binnen Viering van het 10-jarig bestaan. Een hele dag feest met o.a. een balonnenwedstrijd. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan ontvingen wij een bijdrage van het Rabofonds Dividend voor de Samenleving.