Nu in de winkel

Hoeden van Gone Arty

Gone Arty is voortgekomen uit en maakt deel uit van Stichting Vhufuli Art. José Verweij-Hoogendijk richtte de stichting in 1998 op om kleinschalige producenten in Zimbabwe, Swaziland, Ghana, Madagascar en Zuid Afrika bestaanszekerheid te bieden. Inmiddels is Gone Arty uitgegroeid tot een volwaardig importeur van kunst- en gebruiksproducten uit Afrika.

Een aantal keer per jaar bezoekt José alle producenten die bij Gone Arty zijn aangesloten. Op die manier is een professionele band opgebouwd die blijkt uit de prettige, maar vooral langdurige samenwerking. Door vanuit Nederland te investeren in ateliers en werkplaatsen ter plaatse, wordt bovendien de hoge kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Gone Arty is onderdeel van het Eerlijk & Bijzonder Inkoopcentrum in Culemborg, TICA te Aalsmeer en Trends & Trade te Venlo. De Stichting staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en eerlijke handel. Het doel is daarom een gelijkwaardig partnerschap te bereiken tussen alle schakels: producenten, importeurs, winkels en consument.

Voor meer informatie zie:
https://gonearty.nl/

Hoeden

hoeden

Design: Arnoud van Otterloo | xhtml 1.0 | css